La nostra PETITA història

En Pere Costa ha exercit com a perruquer durant més de trenta anys. És i serà sempre un personatge d’idees  esbojarrades, de tarannà espontani  i de cul inquiet, per tant, res del que ens proposa ens impressiona massa.

Així doncs, quan va fer 50 anys va sentir la necessitat de fer un canvi, arribava aquell punt d’inflexió en la vida d’una persona que li pots fer cas i canviar o seguir com sempre i veure fins a on aguantes. Ell va decidir canviar. Perquè seguir igual i esperar no és emocionant.

I com que és un home molt estimat i recolzat per les seves tres dones vam deixar sense ser-ne massa conscients que ens canvies la vida a nosaltres tres. 

Així, dins el nucli familiar neix un nou projecte de vida, molt arrelat i conseqüent amb la nostra filosofia ja molt marcada des de sempre. Hem estat educades en el respecte per les persones però sobretot pel medi ambient, en l’estima per la terra, en la necessitat de treballar per aconseguir el que et proposes i assolir els objectius. Però també en la irregularitat relativa per fer emocionant el dia a dia, en la disbauxa momentània, en l’alegria permanent i en l’expressivitat més autèntica.

Neix la nostra taverna, i també vostra, per poder compartir moments diferents i degustar plats tradicionals del nostre estimat Empordà. Perquè l’estima per la terra, la nostra terra, uneix persones i comparteix vivències.